Αιτωλοακαρνανία: Έπιασαν τραυματισμένους τους ληστές ταχυδρόμου

Ο συναγερμός που σήμανε στην Αστυνομία για την ένοπλη ληστεία που έγινε από δυο άτομα στα ΕΛ.ΤΑ. της περιοχής Στράτου Αιτωλοακαρνανίας, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν μετά από καταδίωξη οι δυο Έλληνες ληστές που φέρονται…

να τραυματίστηκαν ελαφρά.

Όλα ξεκίνησαν στις 9:30 το πρωί, όταν οι δράστες άρπαξαν 10.000 ευρώ από έναν ταχυδρομικό υπάλληλο με την απειλή όπλου και διέφυγαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού. Όμως, ενημερώθηκαν άμεσα οι αστυνομικές υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας που έστησαν μπλόκα σε όλες τις πιθανές εξόδους διαφυγής και κατάφεραν να τους εντοπίσουν σε έναν επαρχιακό δρόμο στην περιοχή του Σπάρτου Αμφιλοχίας.

Ακολούθησε καταδίωξη με τα όπλα στα χέρια μέσα στα χωράφια και, μετά από συμπλοκή με τους αστυνομικούς, οι κακοποιοί ακινητοποιήθηκαν τραυματισμένοι μετά από πτώση τους στα βράχια.

Αυτή την ώρα έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο του Αγρινίου για τις πρώτες βοήθειες με ισχυρή συνοδεία και στη συνέχεια θα προσαχθούν στην Ασφάλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όπλο με το οποίο διέπραξαν τη ληστεία βρέθηκε στην κατοχή του ενός από αυτούς, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία για διάφορα αδικήματα.

Μαζί, κατασχέθηκε και η μοτοσικλέτα της διαφυγής που ερευνάται αν είναι κλεμμένη.

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :